Mora

2015-07-17 17:45:00

Den populära blandarserien Mora MMIX lanseras i en ny, blyfri mässing. Ett hållbart och miljösmart val som främjar både miljön och människan.

Med sitt fokus på smakfulla detaljer, bekväma användarfördelar och miljöanpassade egenskaper blev Mora MMIX snabbt en storsäljare när serien lanserades år 2009. Nu blir den populära blandarfamiljen helt blyfri och därmed ännu bättre både för miljön och för de som använder kranen. En blyfri blandare är ett självklart val för alla som eftersträvar en hållbar livsstil.

Samtliga blandare i Mora MMIX-serien är bedömda hos Byggvarubedömningen och Sunda Hus.

Mora MMIX köksblandare blyfri, cirkapris 2 015 kr.
Mora MMIX tvättställsblandare blyfri, cirkapris 1 530 kr.
Mora MMIX termostatblandare dusch blyfri, cirkapris 2 500 kr.
  • Vi kan utforma och inreda ditt badrum så att du får det precis som du vill ha det. Vårt samarbete med ledande kvalitetsleverantörer som exempelvis danska Dansani och finska Temal ger dig både klass och innovativa lösningar på produktdesign, utformning, material och funktioner. Hos oss hittar du förutom badrumsmöbler noga utvalda kvalitetsmärken på allt som hör till ett badrum: duschar, handfat, blandare, porslin, handukstorkar och många andra trevliga tillbehör. Kom in till vår badrumsavdelning och låt dig inspireras av våra miljöer och slå dig gärna ner och prata med våra kunniga medarbetare.