LADY MINERALS
Vackra, kalkade väggar

2016-03-14 16:31:32

Vi hämtar lugn och inspiration i naturen. Det är något med naturens anspråkslösa skönhet, det rustika, unika och övertygande som får oss att slappna av. Känslan av att vara närvarande i ögonblicket och låta livet ha sin gång är nog förklaringen till varför så många väljer att släppa in naturen i hemmet. Vi vill helt enkelt att vardagen ska gå lite långsammare. 


LADY Minerals kalkfärg tar naturen på allvar och resultatet blir matt, mjukt och varmt. Kulörerna vi valt är fina, trygga och välbekanta nyanser som är vackra på väggar. Ytan är tidsenligt matt och lägger grunden för ett rått, industriellt och tidlöst uttryck. En perfekt kuliss för design och hantverk 
i keramik och härliga träslag. Det handlar om att sakta ner och om att använda sin egen kreativitet. LADY Minerals erbjuder oanade möjligheter. Lycka till! 


- Lisbeth Larsen, Global kulörchef på Jotun 

Läs gärna mer på Jotuns hemsida, klicka här, där hittar du färgkartan och instruktioner på hur man uppnår bästa resultat med LADY minerals. 

 

 
  • Välkommen till en av Sveriges största färgbutiker. Här hittar du stora och välkända namn som Jotun, Caparol och Beckers, men också flera innovativa och mindre färgleverantörer. Att välja rätt färg och kulör kan vara en väl så knivig uppgift. Ta hjälp av oss i butiken så testar vi och pratar igenom dina önskemål och behov - så du får produkter som är rätt anpassade för dina projekt. Vi har färgerna, redskapen och kunskapen för allt man kan göra med en pensel både inomhus och utomhus. Och även för båten. Är du minsta osäker på din egen målartalang så kan du ta hjälp av våra rutinerade och skickliga målare.  
    Söker du bara en stunds färginspiration till nästa projekt är det här platsen för det också.