Tarkett - Starfloor Click

2015-07-14 16:31:18

Starfloor Click är ett slitstarkt vinylgolv i plankor eller plattor. Golvet känns mjukt, är behagligt att gå på och enkelt att hålla rent. Årets kollektion har tio stenreferenser i plattformat och lika många träreferenser i plankformat. Bland referenserna finns allt från naturtrogna sten- och trämönster till spännande mönster med inspiration från Marocko.

Som ett led i vårt pågående arbete för minskad miljöpåverkan och förbättrad inomhusmiljö, använder vi numera ftalatfri teknologi i våra produktionsenheter för vinylgolv. Starfloor Click-golven är helt ftalatfria, läggs utan lim och rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet i Sverige.

Pris från 389:-/kvm
  • Att välja golv är lite som att välja bil, du kan få det i nästan vilket utförande som helst.
    Kom in till oss och prata golv, ytor och materialval. Vi erbjuder ett mycket stort sortiment av olika träslag, men även andra material som till exempel laminat, linoleum och plast. I vår butik finns golv för alla utrymmen man kan tänka sig. Och när alla val är gjorda hjälper vi dig så klart med att lägga golvet också. Våra golvläggare har mycket stor erfarenhet och många värdefulla tips.