Arbetsledare

 

Om företaget

Växjö Färg & Tapet är en lokalt ägd koncern. Förutom att vi har en av Sveriges största färghandelsbutik, med ett heltäckande sortiment, erbjuder vi tjänster inom målning, golvläggning, plattsättning och fönsterrenovering. Sedan starten för nästan 60 år sedan har vi vuxit till över 100 medarbetare varav 75 är skickliga hantverkare. Vi har både företagskunder och privatkunder, som vi kan erbjuda helhetslösningar.

En av våra duktiga arbetsledare ska tyvärr flytta och därför söker vi nu en ersättare för honom. Tjänsten är på vår avdelning som utför badrumsrenoveringar, plattsättning och golvläggning.

Om jobbet

Vi erbjuder en trygg anställning med goda villkor. Ett utvecklande arbete i ett glatt arbetsteam. Som arbetsledare har du ett självständigt och omväxlande arbete med stor frihet men också med stort eget ansvar. I samarbete med chefen planerar och leder du projekten framåt. I tjänsten ingår administrativa uppgifter så som att lämna offerter, fakturera, tidsattestera och att följa upp projekten ekonomiskt och tidsmässigt.

Det här förväntar vi oss av dig

För att trivas som arbetsledare hos oss ska du inte vara rädd för utmaningar. Du bör ha stor social kompetens. Du måste kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Varje dag är ingen annan lik och problemlösning ser du som utmanande. Ibland kan det hända att du måste rycka in och arbeta praktiskt och därför är det också viktigt att du är flexibel och prestigelös.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har

Vi vill att du har utbildning och lång arbetslivserfarenhet inom bygg/golvläggning/plattsättning. Projekten varierar både i storlek och komplexitet. Det är därför viktigt att du har kunskap och erfarenhet inom flera områden. Underentreprenörer i dina projekt är bl.a rörmokare, elektriker, snickare och målare.

Att behärska det svenska språket flytande och B-körkort är ett krav.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som arbetsledare.

Vi söker dig som är drivande och som trivs med att leda och stötta andra i deras arbete. En av de viktigaste personliga egenskaperna är att kunna skapa och utveckla goda relationer med både kunder och dina medarbetare.  Du är en viktig del i skapandet av goda team. Du bör vara resultatorienterad och vara duktig på problemlösning.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare, efter provanställning. Tillträde omgående eller enligt ök.

 

Ansök senast den 4 juni, via e-post, christina@vft.se