Boråstapeter - Jubileum

2015-07-14 10:36:29

Jubileum

De är inte alla som får fylla 110 år, men det gör faktiskt tapetfabriken, Boråstapeter. Jubiluem är århundradets tapetkollektion - en födelsedagspresent från Boråstapeter till alla hem där ute som i alla tider har inretts med deras klassiskt stilsäkra tapeter. Här är kollektionen med deras mesta storsäljare från 1905 ända fram till idag. Sprungna ur bland annat sekelskiftets romantik, 50-talets färgstarka framtidsoptimism och de varma livliga mönster vi fick på köpet den franska vågen svepte in över Sverige på 80-talet. Här kan du bläddra bland alla tiders tapeter varsamt framplockade ur Boråstapeters arkiv och uppdaterade i nya morderna färgställningar som passar in i ditt liv här och nu. 

Se kollektionen. 

 
  • Klassiska mönster signerade av kända designers eller nya fräcka modeller. Vi har dem alla.
    Välkommen in till oss och låt dig inspireras av våra miljöer och kollektioner från ledande tapetmärken som Boråstapeter, Midbec, TT, ECO och InTrade. I vår butik finns ett helt hav av tapetmodeller som du i lugn och ro kan botanisera bland. Slå dig ner och bläddra i kollektionspärmar, prata färgsättning och tapetval med våra kunniga medarbetare. Och du får gärna låna med dig prover hem. 
    När du hittat den rätta så kan vi lova att leverera snabbt så att du kan komma igång. Om du inte känner dig så hemma med våder och mönsterpass så kan du be oss om hjälp med tapetseringen. Vi har egna hantverkare inom alla områden.