Mr. Perswall - Communication

2015-07-14 14:52:59

Fototapeter med personlighet


Har du en tapetidé? Då är Mr Perswall verktyget som ger den en extra dimension. Här hittar du allt du behöver för att ge dina väggar ett personligt uttryck. Och inspiration i överflöd. En egen fototapet skapar ett hem med känsla, personlighet och själ.

Berättelser har makt. De gläder, förtrollar, berör, undervisar, väcker minnen, inspirerar, motiverar, utmanar. De hjälper oss att förstå. De lämnar bildavtryck i våra sinnen.

Den här tapetkollektionen ger dig därför möjligheten att berätta historierna som formar din vardag. Direkt på väggen.

Mr Perswall - Communication
  • Klassiska mönster signerade av kända designers eller nya fräcka modeller. Vi har dem alla.
    Välkommen in till oss och låt dig inspireras av våra miljöer och kollektioner från ledande tapetmärken som Boråstapeter, Midbec, TT, ECO och InTrade. I vår butik finns ett helt hav av tapetmodeller som du i lugn och ro kan botanisera bland. Slå dig ner och bläddra i kollektionspärmar, prata färgsättning och tapetval med våra kunniga medarbetare. Och du får gärna låna med dig prover hem. 
    När du hittat den rätta så kan vi lova att leverera snabbt så att du kan komma igång. Om du inte känner dig så hemma med våder och mönsterpass så kan du be oss om hjälp med tapetseringen. Vi har egna hantverkare inom alla områden.