Våra tjänster

MÅLERI – GOLVARBETE – BADRUMSRENOVERING – SOLSKYDD

Växjö Färg och Tapet har varit en betrodd partner för Växjö och dess omnejd i snart 70 år! Det vittnar om en stark och pålitlig närvaro i branschen.

Vi är din mångsidiga partner inom olika bygg- och renoveringsprojekt. Växjö Färg och Tapet har specialiserat sig på måleri, golvläggning, plattsättning, badrumsrenovering samt insyn- och solskyddslösningar. Oavsett om du är en privatperson, företagsägare, byggföretag, försäkringsbolag, statligt eller kommunalt bolag, eller fastighetsbolag, så är vi här för att uppfylla dina behov.

Våra projektledare och hantverkare är mycket kompetenta och erfarna inom sina specifika områden. Vi tar fullt ansvar för ditt projekt från början till slut.

Vi har även en tillhörande butik med inspiration från golv till tak, där du kan få hjälp med olika materialval, färgsättning m.m.

Tveka inte att kontakta oss för att begära en kostnadsfri offert och få en skräddarsydd lösning som passar just ditt projekt. Vi ser fram emot att hjälpa dig att förverkliga dina planer och önskemål!

MÅLERI

Att försöka måla själv kan verka som ett bra sätt att spara pengar, men det kräver betydande kunskap och tidsinsats för att uppnå ett professionellt resultat. Att anlita en etablerad målerifirma som Växjö färg & tapet innebär att du kan dra nytta av utbildade och kompetenta hantverkare, vilket också ger dig en garanti på arbetet. Vi har även en tillhörande butik med inspiration från golv till tak, där du kan få hjälp med tapetval, färgsättning m.m. Tveka inte att kontakta oss för att begära en kostnadsfri offert och få en skräddarsydd lösning som passar just ditt projekt.

SE MER >>

GOLVARBETE

Hos Växjö Färg & Tapet får du tillgång till erfarna yrkesmän som är stolta över sitt hantverk. Högkvalitativt golvarbete är avgörande för att skapa ett vackert och hållbart golv.

Oavsett om du planerar att lägga ett helt nytt golv eller renovera ett befintligt, så finns vi här för att hjälpa dig. Vi tar hand om små som stora golvprojekt, oavsett vilket rum eller yta det gäller. Vårt expertisområde inkluderar allt från trä- och textilgolv till vinyl- och våtrumsmattor.

SE MER >>

BADRumsrenovering

Står du inför en badrumsrenovering eller planerar du att bygga ett nytt? Vi anpassar vårt arbete efter dina önskemål, hela vägen från start med idéer, val av material och anpassade lösningar, till det färdiga resultatet. Vi ritar upp ditt framtida badrum så att du kan visualisera och få en tydlig bild av hur det kommer att se ut. För oss är kvalité och att du som kund känner dig trygg under hela byggprocessen mycket viktig! Vi är stolta över att vara auktoriserade av GVK och följer noggrant de aktuella branschreglerna för ”säkra våtrum”. Det inkluderar både ytskikt och tätskikt, oavsett om det handlar om plastmatta, kakel eller klinker.

SE MER >>

Solskydd

Med ett fullbreds sortiment av utvändiga samt invändiga solskyddsprodukter vill vi vara ert naturliga val, genom expertis och flexibilitet skapar vi den bästa lösningen för just dig. Vi kommer även att bearbeta projektmarknaden så tveka inte att skicka in din förfrågan till oss så konsulterar vi tillsammans den bästa lösningen för ert projekt. Vi erbjuder dessutom montage på samtliga produkter.

SE MER >>

Låt oss hjälpa dig

Välkommen med din förfrågan! Vi tar hand om den på bästa sätt.

Daniel Eriksson

Måleri

Arbetsledare – Privatpersoner

daniel.e@vft.se  0470-73 98 55

Daniel Grundström

Måleri

Arbetsledare – Privata hem & Entreprenad

daniel.g@vft.se  0470-73 98 57

Staffan Johansson

Golv & Badrum

Arbetsledare – Privata hem

staffan@vft.se  0470-73 98 72

Jonas Strand

Solskydd & Insynsskydd

Privta hem & Entreprenad

jonas@vft.se  070-244 31 36