TAPETER & TIPS

KOM IN OCH BLI INSPIRERAD

Gör rum för lantlig känsla

Beautiful Traditions är tapeterna för dig som vill fånga den lantliga hemkänslan från förr, med såpade trägolv, nyplockade ängsblommor och kvällsljuset som faller in genom skira spetsgardiner. Beautiful Traditions är en ljus, romantisk och dekorativ kollektion med helt nyritade mönster inspirerade av livet på den svenska landsbygden, både i torp och herrgårdar.

Tapeterna går i en mild, naturlig färgskala och du hittar allt från petitmönster i ljusgrått, till guldskimrande ornament och storslagna blommönster. Alla tapeterna har fått namn efter svenska kvinnliga personligheter som på olika sätt har gjort avtryck i historien. Fånga din egen tid. Inred med lantlig hemkänsla.

Tapet
Tapet

Låt fantasin flöda

Här kan du själv provtapetsera med Boråstapeters olika kollektioner.
Testa dig fram!

 

 

Tapet

Fototapeter med personlighet

Har du en egen tapetidé? Då är Mr Perswall verktyget för dig. Här hittar du allt du behöver för att ge dina väggar ett personligt uttryck. En egen fototapet skapar ett hem med känsla, personlighet och själ. Berättelser har makt. De gläder, förtrollar, berör, undervisar, väcker minnen, inspirerar, motiverar, utmanar. De hjälper oss att förstå. Den här tapetkollektionen ger dig därför möjligheten att berätta historierna som formar din vardag.

Tapet

Låt dig inspireras!

Kom in till vår butik och låt dig inspireras av tapeter i en mängd olika mönster och färger. Utforska vårt sortiment och hitta din favorit som kommer sätta en mer personlig prägel på dina väggar. Skapa en plats att längta tillbaka till, ett hem där man kan trivas och må bra. Låt oss inspirera dig till ditt val av tapeter!
Tapet
Tapet
Tapet

 

Kontaktuppgifter

Växjö Färg & Tapet
Ljungadalsgatan 6
352 46 Växjö
0470-73 98 00
info@vft.se 

Öppettider:

Måndag – Fredag 10-18
Lördag 10-14

 

 

Måleri

Vi har målat det mesta och med det mesta under våra snart 60 år i branschen.

Vårt måleri som startade i blygsam skala 1957 har lagt grunden till det vi är idag.

Inlogg till Intranät

Klicka här för logga in >>

 

Tapet

Tapet