Gör rum för lantlig känsla


Beautiful Traditions är tapeterna för dig som vill fånga den lantliga hemkänslan från förr, med såpade trägolv, nyplockade ängsblommor och kvällsljuset som faller in genom skira spetsgardiner. Beautiful Traditions är en ljus, romantisk och dekorativ kollektion med helt nyritade mönster inspirerade av livet på den svenska landsbygden, både i torp och herrgårdar. Tapeterna går i en mild, naturlig färgskala och du hittar allt från petitmönster i ljusgrått, till guldskimrande ornament och storslagna blommönster. Alla tapeterna har fått namn efter svenska kvinnliga personligheter som på olika sätt har gjort avtryck i historien. Fånga din egen tid. Inred med lantlig hemkänsla.

Låt fantasin flöda

Här kan du själv provtapetsera med Boråstapeters olika kollektioner. Testa dig fram!
Skärmavbild-2017-06-29-kl.-10.27.50

Fototapeter med personlighet


Har du en egen tapetidé? Då är Mr Perswall verktyget för dig. Här hittar du allt du behöver för att ge dina väggar ett personligt uttryck. En egen fototapet skapar ett hem med känsla, personlighet och själ. Berättelser har makt. De gläder, förtrollar, berör, undervisar, väcker minnen, inspirerar, motiverar, utmanar. De hjälper oss att förstå. Den här tapetkollektionen ger dig därför möjligheten att berätta historierna som formar din vardag.
Skärmavbild-2017-06-29-kl.-10.34.50

Svensktillverkade Boråstapeter

Här är topplistan över Boråstapeters mest populära tapeter just nu, baserat på statistik från vår hemsida. Låt dig inspireras!