BADRUMSRENOVERING

DAGS FÖR NYTT BADRUM

STARTA DITT NYA PROJEKT

Låt oss göra underverk med ditt badrum

Vill du utföra en badrumsrenovering eller bygga ett nytt badrum? Våra skickliga medarbetare har under mer än 50 år hjälpt privata kunder såväl som yrkesmarknaden att skapa badrum med smarta, personliga och funktionella lösningar. Vi har gedigen erfarenhet av badrum och badrumsrenovering och ser fram emot att hjälpa dig med ditt drömbadrum. Vi jobbar helt kundanpassat och hjälper dig med design för att du ska få en bra uppfattning om hur det kan se ut och fungera. Ofta avgörs slutresultatet redan i inledningsskedet, när vi tillsammans pratar igenom funktioner, val av kvalitet och lösningar.

Kontakta oss och berätta om dina badrumstankar så kommer vi fram till en lösning och utformar något som du kan trivas med under många år. Vi gör allt för ditt badrum och din badrumsrenovering!

inspiration badrumsrenovering

Oändliga möjligheter med ditt badrum

Det finns oändligt med möjligheter med en badrumsrenovering eller med ett nytt badrum. Allt från inbyggd belysning och elektronik till nedsänkta badkar och olika material. Kanske har du ambitioner på att förvandla ditt trista gamla våtutrymme till en plats för angenäma morgnar och lyxiga spakvällar? Oavsett vad så hjälper vi på Växjö Färg & Tapet dig att förverkliga din dröm om ett nytt badrum.

inspiration badrumsrenovering trender

Kvalitativ badrumsrenovering

Badrummet har blivit mer som ett rum där interiören spelar en allt större roll. Växjö Färg & Tapet är uppdaterade med de senaste trenderna och det mest hållbara och kvalitativa lösningarna. Välj detaljer i svarta toner för att skapa en trendig känsla. Förstärk intrycket genom att använda kulören svart på såväl handdukstork som lampor, blandare och knoppar. Ett säkert kort i din badrumsrenovering är det liggande vita kaklet med svart fog. Det marockanska mönstret representerar ett mer exotiskt och modigt beslut. Vi ser till att förverkliga visionerna oavsett önskamål.

Vi hjälper dig med din badrumsrenovering

  • Rådgivning​ och planering

  • Design, ritningar och skisser i 3D

  • ​Materialval av kakel och klinker

  • ​Val av inredning

  • Golvvärme

  • Målning av alla ytor

  • Mattläggning

  • Genomförande

 
Badrumsrenovering

Fredrik Johansson

Arbetsledare 
Privata Hem/Projekt

E-post: f.johansson@vft.se
Tel: 0470-73 98 73

 
 
 
 
Hos oss finns all kunskap samlad om vad man kan göra och inte göra i ett våtutrymme. Våra erfarna “renoveringskonsulter“ och hantverkare kan göra smärre underverk med vilka ytor som helst. Ditt badrum och din badrumsrenovering är vårt jobb.
 
Välkommen att kontakta oss – du hittar din kontaktperson här till vänster.

Våra
samarbetspartners

Badrumsrenovering

Kontaktuppgifter

Växjö Färg &Tapet
Ljungadalsgatan 6
352 46 Växjö
0470-73 98 00
info@vft.se

Öppettider:
Måndag – Fredag 10-18
Lördag 10-14

Måleri

Vi har målat det mesta och med det mesta under våra snart 60 år i branschen.

Vårt måleri som startade i blygsam skala 1957 har lagt grunden till det vi är idag.

Inlogg till Intranät

Klicka här för logga in >>

Badrumsrenovering

Badrumsrenovering