Färg

Säsongspriser

Här hittar ni ett urval av säsongens produkter med vårt bästa pris.
Sidan är under uppbyggnad och vi fyller på med produkter löpande under säsongen

Jotun Demidek

Ultimate
9 Liter 2.295kr

Jotun Demidekk

Infinity
9 Liter 2.995kr

Jotun Demidekk

Infinity Pure Matt
9 Liter 3.749kr

Beckers Perfekt

Fasad Plus
9 Liter 2.495kr

Caparol Carat

Caparol Carat
10 Liter 2.995kr

Caparol Intact

Total
10 Liter 2.569kr

Caparol Intact

Matt
10 Liter 2.679kr

Caparol Lasyr

Caparol Lasyr
10 Liter 2.129kr

Jotun Demidekk

Terrasslasyr
2,7 Liter 549kr

Jotun Träolja

Träolja V
2,7 Liter 249kr

Falu Rödfärg

Röd
10 Liter 599kr

Falu Vapen

Rödfärg
10 Liter 499kr

Färg för alla tillfällen

Hos oss hittar du färg för att måla både ute och inne. Att skapa och förändra med färg är ett perfekt sätt att få ett rum eller rent av ett helt hem att lyftas. Det är en enkel och effektiv väg att få ett nytt hem att trivas i. I vårt sortiment hittar du färg för hela hemmet, väggar, tak, golv och fasad – till ett bra pris. Valet av färg är många gånger lättare sagt än gjort, vår butikspersonal förstår vikten av att helheten blir rätt och vägleder dig gärna fram till rätt val av färg, utifrån dina önskemål. Kom in till oss och låt dig inspireras och ta del av tips som kan lyfta ditt hem!

Exteriör färg 

Att sätta ny färg på fasaden, taket, trappan, trädäcket eller husgrunden är ett enkelt sätt skapa en nykänsla. I våra hyllor med utomhusfärg hittar du allt som behövs för att färgsätta allt från träfasader till fönster och andra snickerier. Produkterna håller mycket hög kvalité och är framtagna för att passa vårt skiftande svenska klimat. Hos oss finns produkterna för ditt nästa målningsprojekt.

Interiör färg 

Med lite färg blir hemmet som nytt. Ett superenkelt sätt att fräscha upp slitna ytor som väggar, dörrar och lister. Genom att färgsätta kan du skapa ett helt nytt intryck och kanske till och med slipper att renovera om – för visst vill vi alla ha snygga väggar och rum där hemma. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt inomhusfärg för hela hemmet och kommer gärna med tips på hur du lyckas med dina projekt där hemma, rum för rum.

Prata färg med Stefan

– Hos oss finns någonting för alla. Vi erbjuder ett brett sortiment med allt från högkvalitativ premuimfärg från Jotun till billigare färg från skandinaviska märket Lycke.

– Vädret spelar stor roll när du ska måla utomhus. Se till att virket är torrt, att det inte är kallt och fuktigt i luften, att underlagets temperatur inte understiger fem plusgrader och att solen inte skiner direkt på objektet som ska målas. 

– Vi erbjuder färger med fantastiska egenskaper och finesser. Allt från självrengörande varianter till glansgörande, färgbevarande, oljegrund och spärrgrund. 

– Våra främsta leverantörer på färgsidan är Jotun (Demidekk), Caparol, Beckers och Lycke. 

Bra verktyg när du ska måla

Roller

Tejp

Pensel

Förlägningsskaft

Färgtips med Malin

– Underarbetet är A och O för ett snyggt och hållbart resultat. Se till att tvätta och skrapa ordentligt. 

– Välj rätt färg för rätt ändamål.

– Många produkter fungerar till flera olika projekt, även om det inte nämns på burken. Fråga gärna oss i butiken så hjälper vi dig gärna!

– Använd en täckfilt, ett superbra och smidigt sätt att skydda ytor från färg och spill – utan att behöva krångla med papper. 

– Använd rätt och bra verktyg – det kommer göra otrolig skillnad. Ett sätt att ge förutsättningar för ett snyggt och hållbart resultat. Som många gånger hjälper dig att spara både tid och energi. 

Våra leverantörer

Butiken

För beställning eller produktfrågor, maila till butik@vft.se

Telefon: 0470-73 98 00

Kontoret

För offerter på arbete inom måleri eller golvvälggning, maila till info@vft.se

Inlogg till Intranät

Klicka här för logga in >>

Adress

Växjö Färg & Tapet
Ljungadalsgatan 6
352 46 Växjö

Öppettider:

Måndag – Fredag 9-18
Lördag – Söndag 9-14

Avvikande tider:

Nationaldagen 6/6 kl 09:00- 14:00

läs mer under "öppettider".