Din lokala färghandel

Växjö Färg och Tapet är färghandelsföretaget som blivit ett av Sveriges största. Vi är ett lokalt ägt företag med stark förankring som erbjuder produkter, tjänster, hantverk och inspiration från golv till tak, interiört som exteriört. Sedan starten för nästan 60 år sedan har vi vuxit till över 120 medarbetare. Förutom allt du upptäcker i butiken erbjuder vi rådgivning och professionellt hantverk inom måleri, golvläggning, kakling och badrumsrenovering. 

Lokal butik i Växjö

I vår butik får du träffa medarbetare med ett genuint intresse, engagemang och kunnande inom färgsättning, kakel, klinker, tapeter, badrum och golv för att nämna några av våra specialområden. Här bjuds också på inspirerande miljöer och ett showroom som vi hoppas kan ge dig nya uppslag och underlätta dina val.

Egen måleriavdelning

Vår måleriavdelning är regionens största och kanske den del vi är mest kända för. Men renovering av badrum kommer inte långt efter och är ett område som växer hos oss. För yrkesmarknaden erbjuder vi en komplett yrkesbutik med egen ingång och smidiga lastningsmöjligheter.

Butiken

För beställning eller produktfrågor, maila till butik@vft.se

Telefon: 0470-73 98 00

Kontoret

För offerter på arbete inom måleri eller golvvälggning, maila till info@vft.se

Inlogg till Intranät

Klicka här för logga in >>

Adress

Växjö Färg & Tapet
Ljungadalsgatan 6
352 46 Växjö

Öppettider:

Måndag – Fredag 9-18
Lördag 10-14

Avvikande tider:
läs mer under "öppettider".