Vi tål att jämföras

Det är viktigt för oss att hålla låga priser på våra produkter.
Växjö Färg & Tapet bryr oss om våra kunder och tycker det är viktigt med proffessionell service och kunskap. Vi strävar efter att ha ett så liknande pris som möjligt jämfört med andra återförsäljare och uppdaterar priserna med jämna mellanrum.

Att handla hos oss på Växjö Färg & Tapet ska vara en trygg känsla för dig som kund och dessutom ska du känna dig nöjd med det priset du handlar för. Vi väljer noga ut våra produkter som ska vara hållbara och ha bästa kvalitet

Bra priser

Utan att tumma på kvalité och service.
Du är välkommen att kontakta oss vid frågor
eller prisförfrågningar.

Din lokala färghandel

Växjö Färg och Tapet är färghandelsföretaget som blivit ett av Sveriges största. Vi är ett lokalt ägt företag med stark förankring som erbjuder produkter, tjänster, hantverk och inspiration från golv till tak, interiört som exteriört. Sedan starten för nästan 60 år sedan har vi vuxit till över 120 medarbetare. Förutom allt du upptäcker i butiken erbjuder vi rådgivning och professionellt hantverk inom måleri, golvläggning, kakling och badrumsrenovering. 

Lokal butik i Växjö

I vår butik får du träffa medarbetare med ett genuint intresse, engagemang och kunnande inom färgsättning, kakel, klinker, tapeter, badrum och golv för att nämna några av våra specialområden. Här bjuds också på inspirerande miljöer och ett showroom som vi hoppas kan ge dig nya uppslag och underlätta dina val.

Egen måleriavdelning

Vår måleriavdelning är regionens största och kanske den del vi är mest kända för. Men renovering av badrum kommer inte långt efter och är ett område som växer hos oss. För yrkesmarknaden erbjuder vi en komplett yrkesbutik med egen ingång och smidiga lastningsmöjligheter.

Butiken

För beställning eller produktfrågor, maila till butik@vft.se

Telefon: 0470-73 98 00

Kontoret

För offerter på arbete inom måleri eller golvvälggning, maila till info@vft.se

Inlogg till Intranät

Klicka här för logga in >>

Adress

Växjö Färg & Tapet
Ljungadalsgatan 6
352 46 Växjö

Öppettider:

Måndag – Fredag 9-18
Lördag – Söndag 9-14

Avvikande tider:

Nationaldagen 6/6 kl 09:00- 14:00

läs mer under "öppettider".