Vår yrkesbutik

 

Hos oss hittar du som professionell hantverkare eller yrkesmålare allt behöver till dina kommande projekt inom färg, tapet, golv, kakel och klinker.

Ring in din order till oss eller besök oss i butiken. Vår erfarna och sakkunniga personal hjälper dig gärna med goda råd och ser till så du får produkter som är rätt anpassade för dina projekt. Vi beställer hem unika produkter och gör manuella brytningar. Låt oss bara veta vad du är på jakt efter!

 

 

Personlig service & utkörning

Idag erbjuder vi på Växjö Färg & Tapet utkörning till våra interna och externa kunder. Du ringer in din beställning, vi plockar in din order och därefter kör vi ut din order enligt överenskommelse. Utkörning gäller i Växjö tätort. Givetvis går det bra att ringa in sin beställning och komma in och hämta den färdigpackade ordern. Smidigt och enkelt!

 

Ett brett sortiment

I vårt sortiment i Yrkesbutiken finns ett brett utbud av kvalitetsprodukter. Här hittar du allt från väggfärger och specialutformade penslar till spärrgrunder och toppspackel. I sortimentet med väggfärg finns bland annat de populära yrkesvarianterna Jotun – proffsserier, Caparol – supertäck och Becker – Dalapro Nova. 

Vår yrkesbutik är till för dig som företagare och är belagd på baksidan av butiken. Här finns smidiga lastningsmöjligheter!


Öppettider:
Måndag – fredag 06.30 – 16.00  

Välkommen!

Stefan Grem

Säljare Yrkesbutik
E-post: stefan@vft.se
Tel: 0470-73 98 10

Peter Olsson

Säljare Yrkesbutik/Distribution
Tel: 0470-73 98 00

Robert Gustavsson

Säljare Yrkesbutik
E-post:robert@vft.se
Tel: 0470-73 98 40

Kontaktuppgifter

Växjö Färg & Tapet
Ljungadalsgatan 6
352 46 Växjö
0470-73 98 00
info@vft.se 

Öppettider:

Måndag – Fredag 10-18
Lördag 10-14

Avvikande tider:
läs mer under "öppettider".

Måleri

Vi har målat det mesta och med det mesta under våra snart 60 år i branschen.

Vårt måleri som startade i blygsam skala 1957 har lagt grunden till det vi är idag.

Inlogg till Intranät

Klicka här för logga in >>