FÖNSTERRENOVERING

Gamla fönster har minst tio liv

Är du trött på dina gamla slitna fönster och sugen på förändring? Då rekommenderar vi på Växjö Färg & Tapet en fönsterrenovering. Vi gör varsamt om dina gamla fönster till helt nya och till ett pris och en prestanda som vi lovar blir bättre än när du köper nya. Låter det overkligt? Det är nämligen sant. Vi har närmare bestämt förmånen att arbeta tillsammans med kompetenta, erfarna och skickliga anställda som tryggt ser till att dina fönster blir som nya med en fönsterrenovering. Är du nyfiken och intresserad av vår fönsterrenovering eller någon av våra andra tjänster, tveka inte att kontakta oss. Varmt välkommen!

 

Kvalitet

För oss på Växjö Färg & Tapet är kvalitet essentiellt. Vi anser även att materialet är grundläggande vid en fönsterrenovering, eftersom äldre fönsterramar oftast gjordes i massivt helt trä. Dagens fönsterbågar tillverkas inte längre på det viset och har många gånger ersatts av fingerskarvat virke. Vår fönsterrenovering ser till att skapa fönster med kvalitet och hög prestanda. Alltför att kunna tillgodose din fastighets behov.

Miljö

Växjö Färg & Tapet är stolta över att kunna säga att vi värnar om vår miljö, och ser till att skapa goda förutsättningar för kommande generationer. Därför förespråkar vi många gånger en fönsterrenovering med tanke på fördelarna med äldre fönster. Det går inte att bortse ifrån att de äldre träbågarna i grunden oftast har en högre kvalitet och längre livslängd. Detta vill vi ta vara på då det gynnar både husets värde, den dagliga ekonomin och miljön.  

Daniel Eriksson

Arbetsledare
E-post: daniel.e@vft.se
Tel: 0470-739855

”Vi tar ett helhetsansvar och är en av få i den här regionen som är behöriga att även renovera kulturmärkta fönster och göra antikvarisk målning.”

Växjö Färg och Tapet