Vilket golv är du?


Att välja golv är lite som att välja bil, du kan få det i nästan vilket utförande som helst. Kom in till oss och prata golv, ytor och materialval. Vi erbjuder ett mycket stort sortiment av olika träslag, men även andra material som till exempel laminat, linoleum och plast.

Det idealiska för ditt golv

Osmo Hårdvaxolja Originalet är perfekt för trägolv och ger en vacker yta som bevarar träets naturliga karaktär. Ytan blir vatten- och smutsavvisande, mycket slitstark och tålig mot spill. Idealisk för golv av massivt trä, lamellparkett, OSB eller kork men passar även för möbler, paneler och limträ m.m. Finns i matt, halvmatt, sidenmatt eller blankt utförande.

Unna ditt golv en skönhetsbehandling


Kährs golv är hållbara och lätta att hålla rena. Med rätt underhåll kommer ditt trägolv att vara vackert i många år. Det är också värt att tänka på att ljusinfärgade och naturligt ljusa träslag är känsligare för slitage än mörka, och de behöver därför rengöras och underhållas oftare. För att skydda golvet bör du se till att ingångarna är korrekt designade och har ett område för att torka av skorna.

I vår butik finns golv för alla utrymmen man kan tänka sig. Och när alla val är gjorda hjälper vi dig så klart med att lägga golvet också. Våra golvläggare har mycket stor erfarenhet och många värdefulla tips.

Låt fantasin flöda

Här kan du själv provlägga olika typer av golv från Tarkett. Testa dig fram!