GOLV

Vilket golv är du?

Att välja golv är lite som att välja bil, du kan få det i nästan vilket utförande som helst. Kom in till oss och prata ytor och materialval. Söker du ett sobert klassiskt eller kanske ett lekfullt och modernt golv? Eftersträvar du naturliga material, nordiska inslag, minimalism eller något rustikt och mörkt? Ditt val av material kan återspegla din personlighet och påverkar hela rummets uttryck och stil. Det ska därför väljas med omsorg. Ett golv blir bara vackrare med åren om du sköter det rätt, våga ha ett hållbarhetstänk. Kanske berättar ditt golv en historia, bär på traditioner eller speglar vår sofistikerade nutid. Välj mellan fiskbensmönstrat, klassiskt parkettmönster och grafiska tryck. Vi erbjuder ett mycket stort sortiment av olika träslag, men även andra material som till exempel laminat, linoleum och plast.

 

Gedigen erfarenhet

VÄXJÖ FÄRG & TAPETS erfarna och skickliga anställda hjälper dig att välja rätt golv för rätt ändamål. Önskar du ett ljust rum med mjuka övergångar eller vill du skapa skarpa kontraster mellan golvet och väggarna? I vår butik finns golv för alla utrymmen och sinnesstämningar man kan tänka sig. Och när alla val är gjorda hjälper vi dig så klart med att lägga golvet också. Våra golvläggare har mycket stor erfarenhet och många värdefulla tips.

 

golv i växjö
golvläggare av vft

Unna ditt golv en skönhetsbehandling

Vi erbjuder golv som är hållbara och lätta att hålla rena. Med rätt underhåll kommer ditt trägolv att vara vackert i många år. Det är också värt att tänka på att ljusinfärgade och naturligt ljusa träslag är känsligare för slitage än mörka, och de behöver därför rengöras och underhållas oftare. För att skydda golvet bör du se till att ingångarna är korrekt designade och har ett område för att torka av skorna.

Det idealiska för ditt golv

VÄXJÖ FÄRG & TAPET rekommenderar dig hårdvaxolja som är perfekt för trägolv och ger en vacker yta som bevarar träets naturliga karaktär. Ytan blir vatten- och smutsavvisande, mycket slitstark och tålig mot spill. Idealisk för golv av massivt trä, lamellparkett, OSB eller kork men passar även för möbler, paneler och limträ m.m. Finns i matt, halvmatt, sidenmatt eller blankt utförande. Är du osäker på om det passar just dig och din fastighet, tveka inte att kontakta oss.

Låt fantasin flöda

Hos VÄXJÖ FÄRG & TAPET kan du själv provlägga olika typer av golv. Testa dig fram! Vill du ha personlig service är du varmt välkommen in i butiken så hjälper vi dig. Inspiration, rekommendationer och idéer ser vi till att erbjuda dig.

 

golv galleri inomhus

Våra skickliga säljare och hantverkare hjälper dig att hitta rätt – och att få klinkerplattorna eller kaklet på plats.

Kontaktuppgifter

Växjö färg och tapet
Ljungadalsgatan 6
352 46 Växjö
0470-73 98 00

Öppettider:
Måndag – Fredag 10-18
Lördag 10-14

Måleri

Vi har målat det mesta och med det mesta under våra snart 60 år i branschen.

Vårt måleri som startade i blygsam skala 1957 har lagt grunden till det vi är idag

Golv
Golv