KAKEL & KLINKERS

KOM IN OCH BLI INSPIRERAD

Kakel och klinkers

Häftigt modernt – eller stilfullt klassiskt? Vill du skapa illusionen av ett större rum, eller åstadkomma en mysigare känsla med en mörkare kulör på ditt nya kakel eller klinker? Tänk vad ett nytt golv kan göra stor skillnad! Välkommen in till oss på Växjö Färg & Tapet och ta del av vårt breda utbud av kvalitetsklinker och kakel. Du kommer bland annat att upptäcka häftiga träklinkerplattor och badrumskakel med betongkänsla från Dekora, vår huvudleverantör.

Det bästa tipset är att komma in i vår butik och titta, känna och inspireras. Och när du bestämt dig så är vi riktigt snabba på att leverera. Det är viktigt för oss att du trivs i ditt nya badrum. Design och funktion går hand i hand, vi hjälper dig gärna med personlig rådgivning. Välkommen till Växjö Färg & Tapet!

Kakel och klinkers
Kakel och klinkers

Kvalitet in i kaklet och klinkers

För oss är det viktigt att ditt kakel eller klinkers är slitstarkt och kvalitativt. Under lång tid framöver ska dina plattor tåla smuts såväl som slitage. Vi garanterar dig att alla våra kakel och klinkers håller en hög kvalitet, det är nämligen en mycket viktig aspekt för oss när vi väljer vårt sortiment. Kvalitet ända in i kaklet är ett passande uttryck. Vill du köpa kakel och klinkers som är hållbart och håller en hög prestanda? Vårt gedigna sortiment av kakel och klinkers förser dig med oändliga valmöjligheter, vi har alternativen som passar dig med lantlig eller modern stil och allt där emellan. Kom in till oss på Växjö Färg & Tapet så hjälper vi dig!

Rekommendationer och inspiration

Behöver du inspiration eller råd kring alla olika material och stilar som finns tillgängliga för dig, vänd dig till Växjö Färg & Tapet. Vi kan säga att det aldrig funnits fler möjligheter än nu. Utbudet av kakel och klinkers är i det närmaste gränslöst för både väggar och golv. Beroende på vilken känsla du vill skapa i rummet finns det en rad olika kakel och klinkers att välja mellan. När du väljer klinker får du ett mycket lättskött golv och ett rum med stark personlighet. Vill du framkalla en känsla av lyx, välj en klinker med marmorkänsla. För ett rum med personlighet addera en stark kulör. Kombinera mörkt och ljust, svarta och vita plattor i olika storlekar för att skapa snygga kontraster.

Låt dig inspireras

När du väljer klinker får du ett mycket lättskött golv och ett rum med stark personlighet. Man kan säga att det aldrig funnits fler möjligheter än nu. Utbudet är i det närmaste gränslöst för både väggar och golv. Så det bästa tipset är att komma in i vår butik och titta, känna och inspireras. Och när du bestämt dig så är vi riktigt snabba på att leverera.

Kakel och klinkers

Våra skickliga säljare och hantverkare hjälper dig att hitta rätt – och att få klinkerplattorna eller kaklet på plats.

 

Kontaktuppgifter

Växjö Färg & Tapet
Ljungadalsgatan 6
352 46 Växjö
0470-73 98 00
info@vft.se 

Öppettider:

Måndag – Fredag 10-18
Lördag 10-14

 

 

Måleri

Vi har målat det mesta och med det mesta under våra snart 60 år i branschen.

Vårt måleri som startade i blygsam skala 1957 har lagt grunden till det vi är idag.

Inlogg till Intranät

Klicka här för logga in >>

 

Kakel och klinkers

Kakel och klinkers