Jobba hos oss

Arbetsledare inom MÅLERI sökes!

Vill du jobba i ett inspirerande & utvecklande företag som satsar på hög kvalité? Då ska du söka tjänsten som arbetsledare hos oss på Växjö Färg & Tapet.

Om företaget

Växjö Färg & Tapet är en lokalt ägd koncern. Förutom att vi har en av Sveriges största färghandelsbutik, med ett heltäckande sortiment, erbjuder vi tjänster inom målning, golvläggning, plattsättning och fönsterrenovering. Sedan starten för nästan 60 år sedan har vi vuxit till över 100 medarbetare varav 75 är skickliga hantverkare. Vi har både företagskunder och privatkunder, som vi kan erbjuda helhetslösningar.

Om jobbet

Tjänsten är på vår avdelning inom måleri.

Vi erbjuder en trygg anställning med goda villkor. Ett utvecklande arbete i ett glatt arbetsteam. Som arbetsledare har du ett självständigt och omväxlande arbete med stor frihet men också med stort eget ansvar. I samarbete med chefen planerar och leder du projekten framåt. I tjänsten ingår administrativa uppgifter så som att lämna offerter, fakturera, tidsattestera och att följa upp projekten ekonomiskt och tidsmässigt. 

Tjänsten är på heltid och tillsvidare, efter provanställning. Tillträde omgående eller enligt ök. 

 

Vad söker vi?

För att trivas som arbetsledare hos oss ska du inte vara rädd för utmaningar. Du bör ha stor social kompetens. Du måste kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Varje dag är ingen annan lik och problemlösning ser du som utmanande. Ibland kan det hända att du måste rycka in och arbeta praktiskt och därför är det också viktigt att du är flexibel och prestigelös. 

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har

Projekten varierar både i storlek och komplexitet, därför vill vi att du har en utbildning och lång arbetslivserfarenhet inom måleri.
Att behärska det svenska språket flytande och B-körkort är ett krav.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som arbetsledare.
Vi söker dig som är drivande och som trivs med att leda och stötta andra i deras arbete. En av de viktigaste personliga egenskaperna är att kunna skapa och utveckla goda relationer med både kunder och dina medarbetare. Du är en viktig del i skapandet av goda team. Du bör vara resultatorienterad och vara duktig på problemlösning.

Hur ansöker jag?

Ansök senast den 7 Juli, via e-post till: fredde@vft.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Jobbar hos oss

Kontaktuppgifter

Växjö Färg &Tapet
Ljungadalsgatan 6
352 46 Växjö
0470-73 98 00
info@vft.se

Öppettider:
Måndag – Fredag 10-18
Lördag 10-14

Måleri

Vi har målat det mesta och med det mesta under våra snart 60 år i branschen.

Vårt måleri som startade i blygsam skala 1957 har lagt grunden till det vi är idag.

Inlogg till Intranät

Klicka här för logga in >>

Jobbar hos oss

Jobbar hos oss