Jobba hos oss

Vi söker en golvläggare

Vill du jobba i ett inspirerande & utvecklande företag som satsar på hög kvalité? Då ska du söka tjänsten som golvläggare hos oss på Växjö Färg & Tapet.

Vad söker vi?

Vi söker dig som med vilja och kvalitet utför golvläggning med ren hantverkarkänsla. Arbetsuppgifterna utförs i Växjö med omnejd och vi värdesätter att du är självgående, flexibel, positiv och samarbetsvillig. Vi ser gärna att du tycker om problemlösning och ser fram emot att ta dig an nya spännande projekt.

Kvalifikationer:

  • B-körkort krävs
  • Dokumenterad erfarenhet av golvläggning
  • Erfarenhet av att lägga alla typer av golv

Vad erbjuder vi?

Växjö Färg & Tapet erbjuder en rolig, inspirerande och varierad arbetsmiljö där du har möjlighet att utföra både mindre arbeten till privatpersoner, men även större projekt vid nybyggnationer. Det innebär att du kommer utföra både golvläggning, mattläggning, slipning av trägolv både självständigt och tillsammans med dina kollegor.

Vilka är vi?

Växjö Färg & Tapet är färghandelsföretaget som blivit ett av Sveriges största. Vi är ett lokalt ägt företag med stark förankring som erbjuder produkter, tjänster, hantverk och inspiration från golv till tak, interiört som exteriört. Sedan starten för nästan 60 år sedan har vi vuxit till över 100 medarbetare. Förutom allt du upptäcker i butiken erbjuder vi rådgivning och professionellt hantverk inom måleri, golvläggning, plattsättning och badrumsrenovering.

Hur ansöker jag?

Tjänsten avser en heltidsanställning och behovet är omgående. Maila CV och personligt brev till: info@vft.se. Vi ser fram emot din ansökan!

Våra samarbetspartners

Kontaktuppgifter

Växjö Färg &Tapet
Ljungadalsgatan 6
352 46 Växjö
0470-73 98 00
info@vft.se

Öppettider:
Måndag – Fredag 10-18
Lördag 10-14

Måleri

Vi har målat det mesta och med det mesta under våra snart 60 år i branschen.

Vårt måleri som startade i blygsam skala 1957 har lagt grunden till det vi är idag.

Inlogg till Intranät

Klicka här för logga in >>