Lediga tjänster

Är det dig vi söker?

Skicka in en spontanansökan till oss!

Vill du jobba i ett inspirerande & utvecklande företag som satsar på hög kvalité? Vi på Växjö Färg & Tapet är ständigt på jakt efter nya glödande medarbetare. Oavsett om det finns en ledig tjänst eller inte för tillfället så får du gärna skicka in en ansökan via mejl.


Om företaget

Växjö Färg & Tapet är en lokalt ägd koncern. Förutom att vi har en av Sveriges största färghandelsbutik, med ett heltäckande sortiment, erbjuder vi tjänster inom målning, golvläggning och plattsättning. Sedan starten för nästan 60 år sedan har vi vuxit till över 100 medarbetare varav 75 är skickliga hantverkare. Vi har både företagskunder och privatkunder, som vi kan erbjuda helhetslösningar.

 

 

 

Vad söker vi?

För att trivas hos oss ska du inte vara rädd för utmaningar. Du bör ha stor social kompetens. Du måste kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Varje dag är ingen annan lik och problemlösning ser du som utmanande. Vi söker dig som är drivande och som trivs med att leda och stötta andra i deras arbete.

En av de viktigaste personliga egenskaperna är att kunna skapa och utveckla goda relationer med både kunder och dina medarbetare. Du är en viktig del i skapandet av goda team. Du bör vara resultatorienterad och vara duktig på problemlösning.

Hur ansöker jag?

Skicka in din spontanansökan till:

Måleri

Freddie Olsson
fredde@vft.se

Butik

Martin Andersson
martin@vft.se

Golv, kakel & klinker

Björn Bogren
bogren@vft.se

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontaktuppgifter

Växjö Färg & Tapet
Ljungadalsgatan 6
352 46 Växjö
0470-73 98 00
info@vft.se 

Öppettider:

Måndag – Fredag 10-18
Lördag 10-14

Avvikande tider:
läs mer under "öppettider".

Måleri

Vi har målat det mesta och med det mesta under våra snart 60 år i branschen.

Vårt måleri som startade i blygsam skala 1957 har lagt grunden till det vi är idag.

Inlogg till Intranät

Klicka här för logga in >>